Overblijf

Tussenschoolse opvang (overblijf)

De school stelt overblijfkinderen in de gelegenheid onder toezicht van het team over te blijven op maandag, dinsdag en donderdag.

 

Reserveren

U dient vooraf de overblijf te reserveren voor uw kinderen. Dit doet u door in te loggen in TSO-ASSISTENT. Reserveren -en annuleren- kan tot 10:00 uur van de overblijfdag zelf. Het reserveren kan alleen als u eerst eenmalig registreert. Informatie hierover ontvangt u in een brief of kunt u aanvragen bij de coördinator Mirelle van den Dool. Haar e-mailadres is m.vandendool@scpo-albrandswaard.nl

 

Betalen

Overblijven kost € 2,75 per kind per keer. U ontvangt maandelijks per email een specificatie. De betaling is achteraf en per automatische incasso. Tijdig geannuleerde overblijf hoeft niet betaald te worden.

 

Informatie

Alle regels en afspraken rondom het overblijven vindt u onder OVERBLIJFINFO als u bent ingelogd.

Met veel plezier verzorgt het team elke week de tussen schoolse opvang. Leerkrachten eten met de kinderen in de klas. Vervolgens spelen de kinderen onder toezicht van het team en directie buiten.

Kinderen nemen hun eigen eten en drinken mee.

BSO

De school biedt geen BSO aan. Ouders dienen dit zelf bij de diverse organisaties in Albrandswaard te regelen. De kinderen die naar de BSO (Buiten Schoolse Opvang) gaan, verzamelen zich bij de uitgang van de school aan de Beatrixstraat onder toezicht van een leerkracht. Van daaruit gaan zij met een busje naar de diverse locaties.

meisje

Na-schoolse activiteiten

Klik op de activiteit voor meer informatie en om aan te melden.

Neem nu contact met ons op
pencil-iso