Overblijf

Tussenschoolse opvang (overblijf)

De Julianaschool stelt overblijfkinderen in de gelegenheid om over te blijven onder toezicht van een leerkracht. Overblijven kan op maandag, dinsdag en donderdag.

Met veel plezier verzorgt het team de tussenschoolse opvang. Leerkrachten eten met de kinderen in de klas. Vervolgens spelen de kinderen onder toezicht van het team en directie buiten.
Kinderen nemen hun eigen eten en drinken mee.

Alle regels en afspraken rondom het overblijven vindt u onder ‘Overblijfinfo’ als u bent ingelogd.

Reserveren
U dient vooraf de overblijf te reserveren voor uw kinderen. Dit doet u door in te loggen in TSO-ASSISTENT. Reserveren -en annuleren- kan tot 10.00 uur van de overblijfdag zelf. Het reserveren kan alleen als u zich eerst eenmalig registreert. Voor informatie hierover kunt u terecht bij de coördinator, Mirelle van den Dool. Haar e-mailadres is m.vandendool@scpo-albrandswaard.nl

Kosten
Overblijven kost € 2,75 per kind per keer. U ontvangt maandelijks per e-mail een specificatie. De betaling is achteraf met een automatische incasso. Tijdig geannuleerde overblijf hoeft niet betaald te worden.

BSO

De Julianschool biedt geen buitenschoolse opvang (BSO) aan. Ouders dienen dit zelf te regelen bij één van de organisaties in Albrandswaard. De kinderen die naar de BSO gaan, verzamelen zich bij de uitgang van de school aan de Beatrixstraat onder toezicht van een leerkracht. Van daaruit gaan zij met een busje naar de diverse BSO-locaties.

meisje

Na-schoolse activiteiten

Klik op de activiteit voor meer informatie en om aan te melden.

Neem nu contact met ons op
pencil-iso